ErhvervsCenter

Vores erhvervskunder skal have den bedste rådgivning i valg af transport-, service- og finansielle løsninger. Som Volkswagen ErhvervsCenter, har vi specialuddannet personale, der udelukkende tager sig af erhvervslivet. Vi har overblik over moms- og afgiftsreglerne, leasingregler og alt andet som du skulle få brug for i forbindelse med anskaffelse af en varevogn.

I ErhvervsCentret hjælper vi dig med at analysere din virksomheds behov, så du får den bedste løsning. Vi rådgiver og vejleder i valg og opbygning af bilerne, og sammensætter individuelle leasing- og finansieringstilbud til præcis dit behov. Vi tilbyder desuden service- og reparationaftaler til under 1 krone om dagen. Alt i alt giver det dig tryghed og sikkerhed for at du ikke sprænger virksomhedens budget til transport. Vi kommer gerne ud til dig og tager en snak om dine transportbehov. Kontakt os på telefon nummer 70222218 og lav en aftale. Se en oversigt over vores aktuelle demobiler her.

Det kan være en dyr affære at have bilen på værksted på de tidspunkter, hvor du ellers skulle have brugt bilen til at drive din forretning. Derfor har vi udvidet åbningstiden på visse dage for at tilpasse os dine behov.

Velkommen på Volkswagen ErhvervsCenter Haslev/Ringsted - vi glæder os til at se dig!