Den nye Caddy Cargo fra kr. 1.399,-/md

Uanset om det er en kurertjeneste, håndværkervirksomhed, et pakkefirma eller byggefirma: I dit job har du næsten altid blik for fremtiden. Den nye Caddy Cargo forfølger også denne ambition. Med moderne førerassistentsystemer, innovativt infotainment og en ergonomisk førerarbejdsplads er den også iført sit nye, begejstrende design pålidelig, fleksibel og avanceret, som vi kender den – den perfekte ledsager, når det handler om at klare din arbejdsdag på en komfortabel og professionel måde.

Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du erhvervslease din nye Caddy Cargo med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav månedlig ydelse. Den nye Caddy Cargo kan erhvervsleases med priser fra kr. 1.399,-/md*. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. et Service- og Reparationsabonnement. Kontakt os for at høre mere om erhvervsleasing af den nye Caddy Cargo.

Kontakt os

Hent prisliste for den nye Caddy Cargo

Hent brochure for den nye Caddy Cargo

Den nye Caddy Cargo sætter baren højt, når det gælder standardudstyr

Et eksklusivt cockpit, ergonomiske sæder og det gennemtænkte opbevaringssystem sørger for, at du altid har en afslappet og perfekt organiseret udstråling hos dine kunder.

  • Climatic Aircondition
  • Infotainment med 6,5" touch-skærm
  • Multifunktionsrat
  • Multikollisionsbremse
  • LED kabine- og varerumslys
  • Fartpilot og meget mere…

Den nye Caddy Cargo er intelligent på den hårdføre måde

Den nye Caddy Cargo kan klare mere, end man skulle tro ved første blik: Den kan nemt transportere last op til 723 kg** og på taget kan man læsse hele 100 kg. Som noget helt unikt i klassen, er det muligt at læsse en europalle ind gennem sidedøren på Caddy Cargo Maxi. 

Udover det omfattende standardudstyr, er der rig mulighed for at tilkøbe endnu mere af det nyeste sikkerheds- og komfortudstyr. Bl.a. bakkamera, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Den nye Caddy Cargo er den mest digitale varebil fra Volkswagen til dato. Her kan især fremhæves muligheden for at tilkøbe bl.a. Discover Media og Discover Media Pro. Begge navigationssystemer kommer med en stor og knivskarp 10” farve touch-skærm, App Connect, Media & Internet, forskellige kortoptioner og gratis kortopdateringer. PRO udgaven, har ligeledes Wireless App Connect, stemmebetjening og komforttelefoni.

Læs mere om den nye Caddy Cargo

 

*Forbrug v. bl. kørsel 20,4 km/l. CO2-udslip: 127 g/km Operationel leasing Caddy Cargo 2.0 TDI 75 hk i 48 mdr./60.000 km. Udb. kr. 32.445,- ekskl. moms. Prisen er baseret på var. rente, og er inkl. Service- & Reparationsabonnement samt lev. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og halvårlig CO2-ejerafgift. Samlet pris for 48 mdr. fra kr. 99.597,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr.

**Den tilladte nyttelast varierer afhængigt af bilens udstyr.