Med Volkswagen GO bliver du godt kørende de næste 6 måneder

Ny Volkswagen hver gang

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende i en ny bil. Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores alsidige Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse.

Se modelprogram 

Sådan fungerer Volkswagen GO

1. Find din nye bil
Det er dig og dine behov, der bestemmer hvilken Volkswagen, der skal være din. Volkswagen GO tilbyder en alsidig række modeller, så det eneste, som du skal bekymre dig om, er at vælge den model, som du helst vil tilbringe dine næste 6 måneder i. Vælg en model, ønsket leveringsdato samt antallet af kilometer, og så er du så godt som klar til at køre i din nye Volkswagen.

2. Modtag din nye bil
Med Volkswagen GO er du hurtigt på vejen. Din ønskede Volkswagen står klar senest 3 uger efter, at du har sat din underskrift på kontrakten. Din nye Volkswagen bliver leveret hos en forhandler efter dit valg, som altid er ekspert i alle Volkswagen modeller og vil kunne instruere dig i din nye bil.

3. Nyd din nye bil
Træd på speederen og nyd køreturen bag rattet i din nye Volkswagen. Vi ordner det formelle – indregistrering, forsikring, afgifter og service – så du kan fokusere på dét, der virkelig tæller: at køre i din nye Volkswagen. Efter 6 måneder er det tid til en ny bil, og hvorfor ikke prøve en anden Volkswagen GO model?

Farvel til bekymringer og besvær
Med Volkswagen GO er der ingen udbetaling, det eneste du skal tænke på er:
- Din faste lejeydelse, plus brændstof
- Antal kilometer
- Evt. tilvalg af vinterdæk
- Indbetaling af 2 måneder depositum, som tilbagebetales ved aftalens udløb

Se modelprogram