T-Cross Plus. Mere udstyr uden merpris.

Nu kan du få den alsidige og komfortable SUV T-Cross i udstyrsvarianten Plus. I T-Cross Plus får du alt det, som du kender fra T-Cross plus endnu mere udstyr. Helt uden merpris. Og så til hurtig levering.

I T-Cross Plus får du nemlig DK Pakke (værdi kr. 9.695,-) med i prisen, så køreturen fra A til B bliver endnu mere komfortabel. DK Pakken til både T-Cross Life og Style indeholder:

  • Klimaanlæg Climatronic
  • Bakkamera
  • Regnsensor
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl

Se priser på T-Cross

Book en prøvetur i T-Cross


T-Cross har SUV-appeal, fleksibilitet, connectivity og højt sikkerhedsniveau.

T-Cross er stor på SUV-appeal, rummelighed, fleksibilitet og praktiske egenskaber, der tilsammen skaber en særdeles alsidig SUV. Den er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed. 

Rummelig kabine og fleksible løsninger
Samtidig sætter interiøret ny standard for fleksibilitet takket være et bagsæde, der er længdeforskydeligt med op til 14 centimeter, så bagagerummet kan udvides fra 385 liter til 455 liter, hvis det skubbes helt frem. Lægges bagsædets ryglæn ned, er der hele 1.281 liters bagagerum til rådighed, og på de to øverste udstyrstrin er T-Cross ydermere udstyret med et passagersæde foran med nedfoldeligt ryglæn. 

Blandt de sikreste i klassen
T-Cross imponerer ikke kun med rummelighed og fleksibilitet, den hører til blandt de absolut sikreste biler i klassen og kommer standardudstyret med assistentsystemer, der normalt er forbeholdt større biler. Blandt det omfattende sikkerhedsudstyr i T-Cross kan nævnes Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering. 

T-Cross Life Plus og Style Plus
T-Cross tilbydes i to udstyrstrin kaldet henholdsvis Life og Style. T-Cross Life Plus med en 95 hk 1,0 TSI-motor, som kommer udstyret med detaljer som sort tagræling, parkeringssensorer, climatronic klimaanlæg med 2 zoner, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, bakkamera og fremklappeligt passagersæderyglæn, der løfter fleksibiliteten til et nyt niveau for biler i denne klasse.

Topversionen af T-Cross kaldet for Style giver ekstra køreglæde og komfort. T-Cross Style Plus er veludstyret og byder på karakteristiske LED-forlygter inkl. tågeforlygter, sølvfarvede tagrælinger, parkeringssensorer, DK komfortpakke inkl. App-Connect, induktiv opladning, sidespejle med el-klapfunktion, forsæder med lændestøtte og tonede ruder bag med 65% lysabsorbering.

Byg din T-Cross

Læs mere om T-Cross


*T-Cross. CO2-udslip 134 g/km. 16,9 km/l. A+ . Bilen er vist med ekstraudstyr.