MyVolkswagen Fleet - overblik over din virksomheds køretøjer

MyVolkswagen fleet er en hjælp til dig som flådeejer til at bevare overblikket over dine biler og holde din forretning godt kørende.

MinVolkswagen Fleet er en GPS-baseret teknologi, som trådløst kan overføre bilens unikke data til flådeejerens computer, tablet og smartphone. Løsningen giver dig som flådeejer adgang til forskellige vigtige informationer om alle dine biler, når du ønsker at se dem.

Her har kan du se de vigtigtste fordele ved MinVolkswagen Fleet:

Overblik over køretøjer.

Real-time status på dine bilers tilstand og placering. Med få klik ved du altid, hvor dine biler befinder sig, og hvordan de har det.

Optimering øger flådens levetid.

Optimér på drift og vedligeholdelse, og hold styr på al dialog med de værksteder, hvor dine biler er til service/reparation. Det giver dig i sidste ende en flåde med længere levetid.

Grønnere kørsel.

Indsigt i kørselsmønstre giver dig mulighed for at uddanne førere af køretøjer i bedre brændstoføkonomi til gavn for miljøet – og en grønnere virksomhedsprofil.

Holder forretningen godt kørende.

Har du brug for at få dine biler på værksted, så hjælper vi dig. Vi kender til bilernes tilstand i vores systemer og er derfor altid forberedte på dit besøg og kan hjælpe dig hurtigt videre.

MinVolkswagen Fleet koster kun kr. 129,- pr. bil pr. måned.

Mere om MinVolkswagen Fleet