Volkswagen i ny privatleasingoffensiv

Volkswagen tilbyder nu to af deres mest populære modeller, hhv. Golf og up! til nye, skarpe privatleasingpriser.

Volkswagen Golf ligger i toppen af den danske salgsstatistik og nu tilbyder Volkswagen den populære allrounder til privatleasingpriser fra 2.299 kr./md. Samtidig har Volkswagen givet up! mere udstyr og præsenterer en ny udstyrsmodel under navnet ”design up!”.

Ny design up! kampagnemodel

Volkswagen har siden introduktionen af up! udleveret mere end 50.000 stk. af den populære mikrobil til danske kunder. Nu tilbyder Volkswagen-forhandlerne up! i nye klæder og under navnet ”Design up!”. Bag navnet på den nye kampagnemodel gemmer sig en move up!, der er den mest populære udstyrsversion af up! på det danske marked og som i forvejen har standardudstyr som fx city emergency brake, tågeforlygter med drejelys og smartphoneintegration samt en lang række øvrige features. I Design up! har Volkswagen tilsat en håndfuld ekstraudstyr og Design up! fås i to varianter: White design up! og Black design up! Vælger man sin design up! i den hvide udgave får man, som navnet antyder en candy hvid up! med sortlakeret tag, sorte sidespejle samt en sort streamer langs siden. Hertil får man også tonede ruder og inden døre er bilens dash pad i hvidt 3D-design. Ud over disse designelementer har Volkswagen tilføjet et multifunktionslæderrat og klimaanlægget Climatronic. Vælger man en Black design up! får man en up! lakeret i farven ”Deep black perleeffekt”, sidespejlene er hvidlakerede og bilen har en hvid streamer langs siden, interiøret har ligeledes et hvidt 3D dash pad, og her får man også mulitifunktionslæderrat og Climatronic med i pakken. Design up! tilbydes udelukkende som privatleasing-model med en lav førstegangsydelse på blot 5.000 kr. og en månedlig ydelse på 1.799 kr. Design up! kan bestilles hos alle Volkswagen-forhandlere nu.

Privatleasing på Golf med lav ydelse

Siden maj måned i år har den opdaterede Golf ligget i toppen af den danske salgsliste. Nu tilbyder Volkswagen den populære allrounder på særdeles gunstige vilkår til privatleasingkunder. Med det nye tiltag tilbyder Volkswagen nu Golf til en månedlig ydelse på 2.299 kr. og med en førstegangsydelse på 15.000 kr. Til den pris får man en femdørs Golf Trendline med 1,0 TSI-turbomotor, der leverer 85 hk. Bilen er fra start standardudstyret med lækkerier som LED-kørelys og nye LED-baglygter, læderrat, aircondition og det nye Composition Media-infotainmentanlæg med 8” touchskærm. Men dertil får man også metallak, parkeringssensorer for og bag, nedblændeligt bakspejl, regnsensor, el-klabbare sidespejle med varme samt coming-and leavig-home lysfunktion. Indeholdt i leasingprisen er 15.000 km. årligt (eller sammenlagt 45.000 km i leasingperioden på 3 år). Har man et kørselsbehov, der rækker ud over de 15.000 km kan man vælge at opjustere kilometertallet til 20.000 eller 25.000 km årligt, den månedlige leasingydelse stiger i så fald til hhv. 2.499 kr. eller 2.649 kr. Udbetalingen forbliver i begge tilfælde på 15.000 kr. Volkswagens priser for overkørte kilometer på privatleasede biler hører til blandt branchens laveste: Leaser man en design up! koster en overkørt km 0,42 kr. og hos Golf Trendline koster det 0,58 kr. pr. overkørt km.

Når man vælger at privatlease sin Volkswagen får man altid gratis Vejhjælp i det meste af Europa og service- og reparationsaftale med i prisen, hvilket gør bilejerskabet mere bekymringsfrit.

Hele Volkswagens privatleasingprogram kan ses på volkswagen.dk/privatleasing


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk