Kom til åbent hus på den nye Golf Sportsvan søndag den 18. marts, kl. 11-16.

Golf Sportsvan er som navnet antyder en del af Golf familien, og som navnet også antyder, så er Golf Sportsvan både sportslig udvendigt og særdeles rummelig indvendigt.

De mirakuløse pladsforhold i Golf Sportsvan skyldes især bagsædet. Det kan forskydes opdelt, alt efter om du har brug for mere plads til bagsædepassagererne eller til dine indkøb. Hvis du derudover klapper ryglænene frem, får du et stort bagagerum. Sammen med den variable bagagerumsbund giver det en plan flade, der gør læsningen af store og tunge genstande meget lettere. Midterarmlænet er udstyret med en praktisk skiklap. Det gør det muligt at pakke ski, snowboards eller parasoller uden at klappe ryglænet frem.

Det sportslige design er ikke til at tage fejl af. Fronten med luftindtag og forlygterne med LED-dagskørelys samt de smalle todelte baglygter bidrager til den sportsligt dynamiske fremtoning. Tagkantspoiler, korte overhæng foran og et udvalg af letmetalfælge fuldender det selvbevidste udtryk. En interessant detalje for kendere er, at frontradarsensoren ikke længere er synligt integreret i stødfangeren, men i stedet er skjult bag Volkswagen logoet.

Rentekampagne – nu kan du finansiere Golf Sportsvan fra kr. 2.237,- om måneden

Frem til den 9. april har du mulighed for at gøre brug at vores attraktive rentekampagne når du køber din nye Golf Sportsvan.
Det betyder at du finansiere Golf Sportsvan fra kr. 2.237,- pr. måned.*

Det afgørende er i detaljen…

Det er de innovative tekniske nyheder, der definerer den nye opdaterede Golf Sportsvan. Det gælder detaljer som de nye infotainmentsystemer, hvor alle versioner af Golf Sportsvan er standardudstyret med Composition Media med 8” touchskærm i glas. Som ekstraudstyr kan Golf Sportsvan for 16.698 kr. udstyres med en DK Navigationspakke Pro, der indeholder Discover Pro infotainmentanlæg med DAB+, bevægelsesstyret betjening og 9,2” touchskærm.

Sikkerheden er også opgraderet i Golf Sportsvan, der nu bl.a. er standardudstyret med City Emergency Brake med fodgængerregistrering. Sikkerhed og komfort kan yderligere opgraderes ved tilkøb af en Førerassistentpakke til 13.094 kr., hvis Sportsvan er udstyret med DSG-gear. Denne pakke omfatter bl.a. Lane Assist, Køassistent (semi-automatiseret køkørsel op til 60 km/t), Blind sport sensor, Light Assist og Emergency Assist.

Motorer til den nye Golf Sportsvan

Golf Sportsvan kommer med seks motorer, henholdsvis fire TSI-benzinmotorer (85 hk, 110 hk, 130 hk og 150 hk) og to TDI-dieselmotorer (115 og 150 hk). De to nye 1,5 TSI-motorer med 130 og 150 hk er udstyret med en række raffinerede, brændstofbesparende tekniske løsninger som automatisk cylinderdeaktivering, en elektrisk styret variabel turbolader (130 hk) og en avanceret coastingfunktion (i forbindelse med DSG-gear), der slukker motoren, når du slipper speederen, og bilen ruller videre ved hastigheder på op til 130 km/t. Et kompakt lithium-ion-batteri leverer strøm til bilens elektriske funktioner, når motoren er koblet ud og slukket, og når du igen træder på speederen, springer motoren automatisk i gang. Dette er blot nogle af mange tekniske nyheder, der gør en Golf Sportsvan 1,5 TSI med 130 hk i stand til at køre op til 19,6 km/l.


Golf Sportsvan Trendline 1,0 TSI 85 HK. Pris inkl. lev. fra kr. 233.976,. Brændstofforbrug ved bl. kørsel 19,2-24,4 km/l. CO2-udslip 112-122 g/km A-A+. Den viste bil er en Golf Sportsvan Highline fra 301.676 med ekstraudstyr.

Kontakt os

 

*Løbetid 96 mdr. Udbetaling 47.029,-. Variabel rente 0,95%. Debitor rente 0,95%. Samlet kreditbeløb 186.947,-. Samlet beløb der skal betales tilbage ekskl. udb. 215.252,- (inkl. udb. 262.281,-) Samlede kreditomkostninger 28.305,-. ÅOP 3,64%.

Kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes.Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Finansiering tilbydes i samarbejde med Volkswagen Finans v/Nordania Finans A/S. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.