Arteon Business er indbegrebet af luksus, dynamik og forførende design

Traditionelt set skulle man tro, at man skullet gå på kompromis med rummelighed og funktionalitet i en coupébil, men her bryder Arteon normen ved at kombinere den intime atmosfære i en coupé med mere rummelighed, fleksibilitet og komfort, end du finder i mange klassiske luksusbiler. Og nu bliver Arteon endnu mere imponerende med to ekstraudstyrslinjer; Arteon Elegance Business og Arteon R-Line Business.

Med Arteon Business er udstyret skruet helt i top!
Generelt adskiller Arteon Elegance og R-Line sig visuelt både i eksteriør og interiør. Elegance har et klassisk eksklusivt udtryk, hvor R-Line er specificeret med fokus på sportsappeal, men fælles for begge versioner er et omfattende standardudstyr, der løfter komfort, funktionalitet og sikkerhed til nye højder for biler i denne klasse. Det samme gør sig gældende for Arteon Elegance Business og Arteon R-Line Business, de topper dog ved at tilbyde endnu mere eksklusivt standardudstyr.


Arteon Elegance Business
 kommer med det samme standardudstyr som Arteon Elegance, og så desuden med:

  • Navigation Discover Pro- Panoramasoltag med skyde/vippefunktion
  • Active Info Display (digital instrumentering)
  • Letmetalfælge 19” Chennai I Sølv
  • Førerassistent Pakke
  • Bakkamera

Værdi: kr. 93.265,-


Arteon R-Line Business
 kommer med det samme standardudstyr som Arteon R-Line, og så desuden med:

  • Navigation Discover Pro
  • Panoramasoltag med skyde/vippefunktion
  • Active Info Display (digital instrumentering)
  • Førerassistent Pakke
  • Bakkamera

Værdi: kr. 74.175,-


Firmabil eller privatleasing

Er Arteon Business din næste firmabil fås den med et attraktivt beskatningsgrundlag, som starter fra 389.995,- for en Arteon Elegance Business 1,5 TSI EVO ACT.

Arteon Elegance Business 1,5 TSI EVO ACT kan også privatleases fra kr. 4.499,- pr. md*. Udbetaling kr. 30.000,-, mens Arteon R-Line Business 2,0 TSI starter fra kr. 5.049,- pr. md. Udbetaling kr. 30.000,-.

Alle versioner af Arteon kommer med DSG-gear, Ergo Comfort-sæder med Alcantara/Læder-indtræk, Composition Media-infotainmentanlæg med 8” touchskærm i glas, 3-zone klimaanlæg og fjernbetjent centrallås med keyless-Go-funktion. Sikkerheden er også i top i Arteon, der har Adaptiv fartpilot op til 210 km/t og Lane Assist, Front Assist inkl. City Emergency Brake og LED High-forlygter med kurvelys.

Arteon – imponerende design
Den lave taglinje og et instrumentbord domineret af en bred midterkonsol og horisontale linjer, der løber ud i dørene, giver de forreste passagerer oplevelsen af at være pakket ind som i en klassisk coupé. Bagsædepassagererne har – takket være den lange akselafstand – 50 mm mere benplads end i Passat, og et bagsæde, hvor yderpladserne visuelt og ergonomisk har karakter af individuelle sæder, bidrager til en sportslig og eksklusiv oplevelse. Arteon er designet som en praktisk fem-dørs fastback og under den store bagklap er der et 563 liter stort bagagerum – stort nok til at rumme fem personers feriebagage eller et par store golftasker.


Kontakt os for at høre mere om Arteon og booke en prøvetur.

*Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug ved bl. kørsel: 13,7-17,2 km/l. CO2-udslip: 131-164 g/km. B-D.
Privatleasingpriser er baseret på fast rente, inkl. moms, Service- og Reparationsaftale og lånebil ved service. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekls. Dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Udbetaling kr. 30.000,-. Samlet pris for 36 måneder fra kr. 191.964,-. Der tages forbehold for fejl og renteændringer.

Kontakt os 

Arteon – imponerende design